Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poeta

Poeta

Jsem jen poeta hloupý na slovo skoupý,
člověk nevzdělaný, alkoholik zdělaný.
Zbytečné nic na tomto nicotném světě.
Ale chtěl bych více toho ničeho,
chtěl bych všechno to nic- no nic.
Snílek co čeká na probuzení,
mrtvý co marně čeká na prozření.
Prozření života který žil a pro který umírá.
Dost bylo sentimentu- těd už jen víra.
Publikoval(a): beznadejnyromantik, 18.2.2012
Přečteno (102x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti