Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč Ti psát

Proč Ti psát

Rendys1970 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0&ob=av2n

Ptáš se mně kvítku,kde beru slova
Láska k Tobě mi je přináší
Srdce mé je přebírá znova
Vyzná se v té skrumáži

Písmena sami se poskládají
A vyjádří můj hluboký cit
Ty litery samy poznávají
Komu jsou určeny a kam mají jít

Pero a papír, ruku v ruce
To drobné písmo poskládají
A moje srdce je jako vůdce
Té malé rotě povely křídla dají

Pak požádám vítr,slunce, vodu
Ať Tobě verše přinesou
Poté sklopím oči pokorně dolů
Živly mi pomohou svou noblesou

Až budou doručeny moje verše
Přeji si ať MILÁ ve čtení nechvátá
Tak jako v deltě končí Temže
Tak skončí těch slov první etapa

Pak přijde druhá,ještě hezčí
Básně Tvé srdce osloví
Sladce Tě políbí a jsou jaksi měkčí
Když lásku mou Ti vyjeví

Takhle to půjde ještě pár roků
Má fantazie bude dále žít
Za sebou máme pár společných kroků
Až spát mi budeš v náruči,já budu bdít

Budeš se chytat stébel sladkého snění
Ruku mou budeš mít na ramenou
Okolo nás půjde veškeré dění
Cítíš mou lásku plamennou ?
Publikoval(a): Rendys1970, 12.2.2012
Přečteno (660x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, NikitaNikaT., GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti