Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kniha ŽIVOT

Kniha ŽIVOT

Rendys1970 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=XtYEyqcX30g&feature=related

Otvírám knihu s nadpisem ŽIVOT
A má spoustu kapitol
Některé vynechám
Hlavně ty o dětství
A také ty, co přináší bol

U dílu SETKÁNÍ
Si představím Tebe
A taky nebe nad hlavou
Dále pak drzost poslat Ti verše
Že našel jsem odvahu
Je pro mně záhadou

Setkání 2 a něco se mění
Poznal jsem lásku nádhernou
Básně jsem sypal
Jako déšť z nebe
A hořel jsem vášní plamennou

A děj jde dál, známe se více
Pro mně se nic nemění
Snad jen těch básní
Již tolik není
Ale stále tě miluji k zbláznění
Publikoval(a): Rendys1970, 8.2.2012
Přečteno (352x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti