Pro lásku
Pro lásku
Anotace: láska - tak jednoduchý pocit, který obsahuje spoustu složitostí
Nechávám Tě vstoupit do svých snů
Ať myšlenky mé se změní
Ty jediná ovládat mně smíš
Tvé city láskou silně hřejí
A já roztávám
Stávám se Tvým dlužníkem, lásko má
Dáváš mi víc, než já mohu dát
Kvůli Tobě zase mohu snít
A slova, verše mám kde brát
Z Tvého úsměvu a krásy
Nechávám Tě vstoupit do svého srdce
Ne jenom občas, ale napořád
Ty čtyři komůrky teď patří Tobě
To srdce bude Tvůj malý hrad
Plný lásky a štěstí
Jsem Tvým vězněm a rád se Ti vzdávám
Miluji Tě, lásko má nádherná
Tak krásné oči míváš
Když v objetí jsme spojeni
A s ústy při sobě mně přijímáš
Při něžném a krásném milování
Publikoval(a):
Rendys1970, 5.2.2012