Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slova pro Tebe

Slova pro Tebe

Rendys1970 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: pro nejkrásnějšího anděla

Za svitu modravých blesků
Za zvuku temných hromů
Déšť skrápí hlavu mou
A já v korunách stromů
Hledám slova pro Tebe

Mám jen jednu hlavu
A ta je Tebe plná
Ztrácím se a topím
Jsi přílivová vlna
Co mně uchvátila

A když nejsem s Tebou
Plácám se jak na suchu
Chci se opět topit ve vlnách
A mé srdce spěje k výbuchu
Když mi chybíš

Mám jen pár očí
Kterým chybí galerie Tvých úsměvů
Jsou vážné, rozverné, veselé
Popsat je ani nesvedu
Mám rád ten smích

Smích, co tak krásně zní
Tak rád ho stále poslouchám
Umí hřát a pohladit
A já vím, že nejsem sám
Když mám Tě plnou hlavu
Publikoval(a): Rendys1970, 27.1.2012
Přečteno (1262x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti