Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každé čekání přinese své ovoce... někdy je potřeba v lásce si stýskat... citová a lásková básenka.
27.1.2012 21:03 | NikitaNikaT.
Ta je kraaasna.ST
26.1.2012 21:03 | GAIA77
Email:
Heslo: