Sen...
Sen...
Anotace: Měl jsem této noci sen, že marihuana pomohla lidem, aby mohli vstávat s klidem...
Měl jsem této noci sen, že marihuana pomohla lidem, aby mohli vstávat s klidem. Že každý měl svou zahrádku a v srdci míru památku. Už nebyly války, boje, už nebyli jsme jako stroje. Začalo se chválit, místo pomlouvat, začalo se dokonce i omlouvat. Tak marihuana svým vlivem, obrátila lidi zpátky k lidem. Bylo to tím, že nikdo neměl málo, škoda,... že se mi to jenom zdálo... ;)
Publikoval(a):
Ostravak1987, 21.1.2012