Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz!
Nevadí, že se Ti to jenom zdálo, marihuana... neměla by mít tak velké právo... měnit, mínit. Lidé by měli chtít sami, spontánně, ne ovlivněni.
21.1.2012 13:54 | NikitaNikaT.