Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdybych byl ...

Kdybych byl ...

Rendys1970 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: .. z velké lásky zůstaly jen verše a vzpomínky..

Kdybych byl pánem mocné vodní říše
Jako jemný déšť bych stékal po Tvé tváři, břiše
Vodou Tě chladil či hřál

Kdybych byl pánem větrů a vánků
Čechral bych vlasy Tvé a osušil krásné oči
Od slz štěstí i zármutků

Kdybych byl pánem stromů a keřů
Chránil bych tě stínem před silným sluncem
A korunami stromů před studeným větrem

Jsem jen obyčejný kluk, co může Tě chránit
Jedině rukama svými
Dlaněmi hladit a hýčkat
Pohledem svým nepřátele ničit
A slovem zahřát
Publikoval(a): Rendys1970, 14.1.2012
Přečteno (510x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti