Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Příteli, jsi především pánem sám sebe a věř, že jednho dne přinde ... ta láska, co che a bude chtít jenom Tebe.
15.1.2012 11:10 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: