Vyznání
Vyznání
Anotace: ... mé začátky..
Krajinu pokryje bílá peřina
Tlumené kroky neslyšíš
Tvá mysl už nic nevnímá
Jen o Té jedné stále sníš
Pohled jejích očí a krásný smích
To hojivý balzám na duši
Připadá Ti milá, křehká
Rád bys ji sevřel v náruči
Jak se jí vyznat, jak jí říct
Že rád ji máš stále
V jejích očích odpověď nevidíš
Snad si jen z Tebou hraje
Její přítomnost Tě těší
Snad i ona šťastná je
Na souznění duší věříš
To, že se znáte, náhoda je
Chtěl bys jí toho tolik říct
Však nedostává se Ti vět
Tak proto radši píšeš básně
A myslíš na ten krásný květen
Tak to je mé vyznání
Té dlouhovlasé dívce
Co právě tyto řádky čte
Snad nezatratí mně více
Publikoval(a):
Rendys1970, 13.1.2012