Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Milá slůvka, ze srdce psaná... na místo nočního bdění... zkus jít, příteli, za ní. Řekni jí, co cítíš, jak dané věci vidíš, vnímáš... samozřejmě nalezni tu správnou chvíli, až budeš si jist, že cítí to stejné, že by o to stála... ať nejsi poté zklamný.
15.1.2012 11:06 | NikitaNikaT.
láska je vymejvač mozku.....totální elektrošoky jak v blázinci.
12.1.2012 15:33 | Martin Havlíček
Řekni jí to, na plnou páru :-)))
11.1.2012 18:54 | Kett