Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stesk

Stesk

Rendys1970 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: někdy je líp, někdy je hůř

Když hvězdy se s nocí snoubí
A luna tiše přihlíží
Jak Tvé sny tajné
Zapadly kamsi do skrýší
Tak si jenom řekni
Vždyť život půjde dál
Ač chybí Ti žena
Kterou jsi miloval

Tvé kroky loudavé
Noci zvláštně zní
Tvá dlaň je prázdná
Ač radši byl bys s ní
Láska je cit zvláštní
Snad malý lidský most
Co umí spojit srdce
I vzácnou nevinnost
Publikoval(a): Rendys1970, 8.1.2012
Přečteno (701x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, GAIA77, Lugilla, NikitaNikaT., rezina, Kett

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti