Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Citlivá je Tvoje duše, láskou naplněné srdce, snad chybí je odemčít. Změní se to, chybění ustane. ST!*** za vyjádření.
8.1.2012 16:10 | NikitaNikaT.
No prostě nádhera!
8.1.2012 15:38 | Kett