Koncert
Koncert
Anotace: pro mou nejmilejší
Myšlenky pouhé
Mihnou se jak stín
Zaznějí zvláštně
Jak dávný evergrýn
Co nese se sálem
V milém příšeří
Dokola a stále
A moc se nemění
Ten sál koncertní
Jen pro dvě srdce
Pro dva páry očí
A čtvery ruce
Tam rád bych se ocitnul
Vedle jedné krásky
A slova by zněla
Opět plná lásky
Publikoval(a):
Rendys1970, 7.1.2012