Pffff.
Pffff.
Anotace: Miluju ty chvíle, ale stejně tak je nesnáším, protože vím, že přijde konec.
Na prstech ruky spočítám,
kolik dnů v měsíci mě objímáš.
Nesnáším a miluji
všechny svoje infantilní stavy,
kdy vím, že je to pár minut, cos
mě muchlal
a milion snů,
než mě zas budeš kousat na krku.
Rvu si vlasy,
když si připomínám všechny chvíle,
kdy kňourám,
abys zůstal
a tiše si hvízdám,
když tě přesvědčím.
Chci vykřičet do světa,
že mám tisíc tajných okamžiků s tebou,
a odtajnit to,
co všichni jenom tuší
a hádají.
A já kroutím hlavou.
Zapírám.
Nesnáším to
a Tebe za to proklínám.