Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pane jó:)). Noc je ještě mladá měsíc hvězdy honí chceš se bavit tradá srpek k Tobě kloní:D Tak ať to vyjde a láska přijde.
5.12.2011 18:09 | CULIKATÁ
Email:
Heslo: