Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S Tebou jsem...

S Tebou jsem...

nerozhodná holka v mezidobí bez majáku Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: 3x hurá nad novým modráskovem. Jen škoda, že moje starší dílka zůstaly na tom "novém - horším" Takže si pár těch starších přeházím sem, pokud to nevadí :)

*…mám trochu strach, že svět se rychle točí…,
to když se zahledím do tvých očí, -
připadám si jako ovíněná *

Vdechuješ vůni mých vlasů,
bez rozmyslů hádáš značku šampónu.

* …bez tebe bloudím realitou,
a jsem bezbranná. *

S absencí násilí mě nutíš k romantice,
hlavu tiskneš k mé,
když mám ucho na tvé hrudi a slyším srdce ti bít.

Za mými zády proplétáš své prsty s mými,
zbožňuju,
když převracíš se na bok obličejem k mému
a mumláš mi do rtů.
Chci zvěčnit tvá ramena,
když pnou se nade mnou
a já
bříškem prstů hladím tvá tetování.
Opovržlivě sleduješ levý prsteníček,
neokroužkovaný a
s nadšením dítěte vyprávíš o prstýnku pro něj.

* S Tebou jsem jiná.
V bezpečí, svá, rozněžnělá. *

A ty sázíš na můj špatný vkus,
při výběru
postelových známostí a posměšně ironizuješ
na adresu všech náplastníčků světa,
když škrábeš moje záda.

* S Tebou jsem jiná.
Extrovertní, stydlivá.
A taky trochu Tvá. *
Přečteno (802x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, FallenAngel, střelkyně1, Květka Š., Toulavá

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti