Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tip za odvahu tvých patnácti let.
jen techniky - je lepší se vyvarovat rýmů typu "žít - být"
"nebe - tebe". Jsou to věci až moc používané.
29.10.2011 10:57 | René Vulkán
Krásné vyznání a určitě jí to dej přečíst :-))
29.10.2011 9:31 | Kett