Polibek
Polibek
Anotace: zdálo se mi to... zajímaví co? :))))akorát to vycházelo z úst opačného pohlaví :)
Během her lásky, milovaná
princezno, objímej jakobys
vstupovala do věčného života.
Tehdy nesmíš existovat jako ego.
Jenom láska a něžnost smí zůstat.
Při polibku nebuď líbající ani
líbaný. Buď polibkem.
Publikoval(a):
Maestro Veronika, 21.10.2011