Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle je zatím to nejlepší co si zatím napsala......myslel sem si že to bude jedna z těch nudných básní o lásce.....ale ty si tam vměsila docela zajímavé nápady a myšlenky........líbilo se mi ,že si za žádnou cenu nerýmovala,není to nutnost.
21.10.2011 16:51 | Martin Havlíček