Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis pro tebe :-*

Dopis pro tebe :-*

Masters88 Básně » o Lásce

Anotace: když musíš,tak musíš :):-*

Píšu ti dopis zrovna teď právě
Nevím,proč na tebe musím pořád myslet a nosit tě myšlenkami v hlavě
Mé srdce,po tobě začalo toužebně blýskat
Znovu si měla pravdu,když si říkala,že se mi po tobě bude stýskat

Myslím na to,že s tebou chci mít děti a rodinu
Jsem úplně vedle a to jsi pryč sotva hodinu
Nevím,proč čas s tebou musí tak rychle plynout
Chci se naučit zastavit čas a už nechci tu bez tebe hynout

Každý tah propisky v dopisu je darovaný jen tobě
Je to souhrn citů a nejkrásnějších slov,které nosím jen pro tebe v sobě
Jsem šťasten,že umím projevit k tobě otevřeně city své
A naplnit naše touhy a hlavně rozradostnět srdce jak mé tak i tvé

Na dopis jsem vybral nejjemnější papír a navoněl ho vůní,kterou máš tak ráda
Už se těším,až se s tebou budu znovu mazlit a až ti budu moct škrábat záda
Doufám,že mě mé srdce romantickým úkolem poručí
A ty řekneš,že nejbezpečněji je ti v mém náručí

Musím ještě koupit nějakou zamilovanou poštovní známku
A až budu dělat kokteil lásky,tak nesmím zapomenout tu druhou slámku
Než půjdeš k nám napíšu „miluji tě“ na náš plotek
A z plného srdce si užívat tvůj krásně něžný dotek

Hotovo!!Už jen naslinit a zalepit
A teď už jen na tebe se těšit a z tvého hrníčku co jsi mi dala teplý čaj pít
Těším se,až mi dlouhou chvíli společnou znovu slíbíš
Ach jo!!Ani nevíš jak moc je mi po tobě smutno a jak moc mi chybíš
Publikoval(a): Masters88, 7.9.2011
Přečteno (584x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti