Já a ty navždy
Já a ty navždy
Anotace: anotace cenzurována pro porušení pravidel pro autory
Ty a já prej ti semnou bylo skvěle
Říkala si „našla jsem nádherné srdce v tvém těle“
Ty a já kde jsou ty časy
Když jsem ti hladil vlasy
Ty a já říkala si že jsem pro tebe vším
Kde jsou ty časy??teď je z času jen dým
Ty a já byla si pro mě bohyně
Říkala si že sem první koho si pustila do své kuchyně
Ty a on ani sem o něm nevěděl
A tvou lásku ke mně vypověděl
Ty a on prej mu musíš dát poslední šanci
Snad má hodně peněz ve svém ranci
Ty a on nenašla si ve mně to co si hledala
Ani si mi pořádně svou lásku nedala
Ty a on najednou jsem pro tebe cizím
Říkala si ať z tvého života zmizím
Já bez tebe v koutě klečím
Stále a pořád nad fotkami brečím
Já bez tebe začínám umírat
Ke smrti se začínám ubírat
Já bez tebe mé srdce umřelo ve strachu
Mé poslední okamžiky končili pod koly vlaku
Já bez tebe už nebylo tvé mé srdce
Už nedokázalo žít a nechtělo být v jiné ruce
Publikoval(a):
Masters88, 22.8.2011