Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

P.S Miluji tě

P.S Miluji tě

Masters88 Básně » o Lásce

Anotace: cenzurováno: porušení pravidel pro autory

Během tvých páru krásných slov
Je mé srdce horké jako roztavený kov
Jsem hned na krásném modrém obláčku
Je to nádherné a svěží od tebe miláčku

Když se setkaly našity krátce
Chutnala si jako čokoláda sladce
Když jsem tě chytil za tvůj krásný malíček
Chtěl sem v tu dobu být tvůj milý králíček

Nepotřeboval jsem v tu dobu kouzelné sluchátko
Abych u sebe měl kouzelné od růže poupátko
Miluji tvůj krásný ve vlasech pramínek
Který je zakončen až u tvých krásných ramínek

S krásnými časy s tebou se schyluju
Ke slovům citlivým jako že tě miluju
A na tvé holé záda začínám prstem malovat
To že v mém srdci si začala kralovat

Hladím ti tvé krásné řasy
U kterých nacházím tolik krásy
Do srdce mi začínáš zasouvat vroutek
A štěstím se mi na lícu dělá koutek

Nikdy nebude žádný zvonec
Který naší lásky odzvoní konec
Vždy se budu věnovat jenom tobě
A svoji lásku k tobě nosit v sobě

P.S. Miluji tě :-*
Publikoval(a): Masters88, 5.8.2011
Přečteno (489x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti