Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sny,touhy a sliby

Sny,touhy a sliby

Masters88 Básně » o Lásce

Anotace: Báseň o lásce..

Od jedné chvíle je můj život smutný a nemastný
Ale jednou musí přijít chvíle kdy budu šťastný
Doufám že zase tady bude jednou osoba která budu moct dát
Vše co jí na očích budu vidět a co si bude přát

Slibuju že to nebude jak u jiných že to budou jen sliby
Taky jsem dřív sliboval ale teď vím že to byly chyby
Chci aby si mohla vidět že tě budu mít rád
Budu dělat cokoliv,vytírat,venčit ti psa,vysávat a prát

Chci být od základu chlap jiný
Nebudu stereotyp a klasický chlap líný
Budu snaživý a pilný jako včelka
A chci cítit a vědět že v našich srdcích vzplanula láska velká

Nenechám tě o své přání nijak moc prosit
Klidně tě do schodů a do postele budu na rukou nosit
Pokaždé když se zeptáš,jestli tvé vlasy vypadají skvěle
Já vždy s jistotou a odhodláním odpovím „samozřejmě lásko“směle

Vždy když pojedeme autem nechám tě řídit
Když rychlejší auta budeš brzdit a pomalu se břídit
Aj do 50 obchodů neodmítnu s tebou vstoupit
A každou věc která se ti bude líbit ti s radostí budu moct koupit


Jestli tě zase chytnou záda
Kdykoliv ti udělám masáž kterou máš tak ráda
Každý rok tě 2 krát vezmu k moři
I kdyby mě tam měli počůrat tchoři

Každý den si tvůj horoskop uvážlivě přečtu
Když ho normálně a nikdy nečtu
Já chci abys věděla že tě mám z celého srdce rád
Tak jako zahradník svůj ovocný sad

Chci ti ukázat cestu rájem
Teda pokud budeš mít zrovna zájem
Mám potřebu ti život z jiného pohledu ukázat
Aby nebyl tak nudný a suchý je ho třeba promazat

Chci s tebou sedět tam kde zapadá slunce
Klidně i budu s tebou na jezeře chytat sumce
Vezmu si dovolenou v práci abych tě mohl celý den líbat
A náš romantický a intimní život do obrátek rozhýbat

Klidně se o tebe budu i soudit
Kdyby nám city někdo zakázal a lásku mezi námi proudit
To že tě miluju řeknu před celým světem
Přeruším i vysílání kouzelné školky a řeknu to i dětem


Chci aby můj cit
Byl pro tebe života hit
Chci aby si to věděla
A vedle mě tady semnou seděla

Budeš pro mě jako droga
Tak jako pro některé lidi např. joga
Žádné televizi,počítači,satelitu,rádiu ale tobě
Dám všechen svůj volný čas,protože my patříme k sobě

Když uběhnou s tebou rychle naše roky
A čím dál více budou přibývat o lásce k tobě mé sloky
Vždy o nás budu mluvit v množném čísle
Nikdy a vůbec se na tebe nebudu koukat ráno skysle

Ukážu ti že ty jediná kterou budu mít opravdu rád
A jakoukoliv věc s tebou budu kdykoliv dělat,jen tu kterou si budeš přát
Chci aby si jednou pochopila a já vím že pochopíš raz
Že já jen já jsem ten člověk který s tebou chce prožít svůj čas
Publikoval(a): Masters88, 5.8.2011
Přečteno (375x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti