Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:D...já nevedela prave co tam jinýho napsat aby se to rýmovalo, no ale máš pravdu zní to vtipně:D..
1.8.2011 15:49 | Linduš09
Milovat srdcem, milovat duší to se sluší pro Tebe jako jsi Ty.
Tak duchaplný, citlivý a dělajíc tak výborné sushi..
tady jsem se zasmála, ale dobrý, sushi je fajn...
1.8.2011 0:21 | koala-pancake
děkujuuu:)) no snažila jsem se;-) a ukazal se aspon jeden komenář, dekuju moc
31.7.2011 17:07 | Linduš09
ahojky maš to hezké
moc se mi to líbí
31.7.2011 10:03 | mejdý