Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:DDDDD Párku já Tě žeru :0)))
30.7.2011 8:07 | Sonja la Rosa
ty voe prober se s tý apatie,vem si příklad z holkies ta má básne jak od Františka Hrubína.
30.7.2011 6:05 | Martin Havlíček