Pravé přátelství
Pravé přátelství
Anotace: Láska je překrásný dar, avšak ne každý je jím obdarován...
Pravé přátelství se ničemu nevyrovná,
ikdyž to vypadá na sebehezčí slova.
Přece i tvůj nejlepší přítel ti může říct,
že již pro něj neznamenáš nic...
Publikoval(a):
Annii, 30.6.2011