Praha
Praha
Do hospy
Zakalit
Pivko si dát
Špeka jsem ubalil
Nač se s tím srát
Po pivu
Po brku
Všichni šli spát
Tak jsem se vypravil
Na pražský hrad
Zhulenej
Nalitej
Jenom se smát
Život jsem rozbalil
Prahu mám rád
Probuzen
Oteklej
Teď musím vstát
Proč jsem se nakalil
Chce se mi řvát
Publikoval(a):
Los Berlinos, 28.4.2011