Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŽIVOT JE LÁSKA

ŽIVOT JE LÁSKA

usměvánek Básně » ?nezařazené?

Anotace: vidění krás a nehledání smutku

Copak nás, copak?
Copak nás nutí zapomínati
žíti s radostí a s chutí?
Minulostí se patláme a budoucnost řešíme,
že však žijem nyní snad mnohdy ani nevíme.
Radost z maličkostí umět každý den vnímat,
ať jest bílý den, či už začalo se stmívat.
Nehledat neštěstí, kde žádné není!
Vážit si každého dne pohlazení.
Živote děkuji, jsem tady šťastná,
ať každý můžem říct ŽIVOT JE LÁSKA.
Publikoval(a): usměvánek, 26.11.2023
Přečteno (25x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti