Halloween
Halloween
Anotace: Přicházejí dny plné tmy a málo slunečních paprsků. Však ne každý rok je stejný.
HALLOWEEN
Dnes prý je tu helovín,
na človíčky padá splín.
Světla denního rychle ubývá,
stále dřív a dřív se už stmívá.
Kdo však umí využíti zrak,
také toto období má rád.
Tolik barev, marná sláva,
nynější podzim nám dává.
Vždyť žádný jiný v roce čas
barvami tolik neoslní nás.
Každičký den v roce celém,
jiné krásy vždy nese směle.
Publikoval(a):
usměvánek, 25.11.2023