Zmrdovi
Zmrdovi
Anotace: Opravena předešla
Napsala jsem ti snad tisic vět,
o tom že miluju tebe a ne tvuj fet.
Že je ti to jedno,
nechtěla jsem vidět.
Zachovat si chladné srdce,
Tak jak ty To svoje,
nemuselo to skončit bojem.
Že vítězství je tvoje,
nemohu popírat,
já mám ale vítězství svoje,
už nebudu tě muset znovu každý den proklinat.
Zbavit se zmrda, bylo drahé to nemohu popírat.
A až jednou přijde ráno,
kdy nebudu muset slzy jehlou utirat,
Nevzpomenu si na to že jsi někdy byl v mém srdci a budu se na svoji lásku usmívat.
Publikoval(a):
Killerka., 30.7.2023