Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vždyť láska je dar boží

Vždyť láska je dar boží

Trane Básně » o Lásce

Anotace: Láska , Smutek , a Krutá pravda...

Vždyť láska je dar boží , Vždyť láska je duchem mým , Láska je to co k tobě cítím . Já povznést se nechám a líbat tě chci , na tebe si počkám tebe mít chci . Skládám to pro tebe proto že sis to přála skládám to z lásky protože tu já postrádám skládám to abys věděla že sem tu pro tebe skládám to proto ze city mam k tobě veliké , dlouho jsem tě nespatřil a dlouho ještě nespatřím tohle si uschovej do svoji paměti a nikdy to neztrať jinak budeš srdcem ke mne ztracená jako duše nevina a splašena jako sen který miluju ty jsi ode mne dále asi proto tě potřebuji nevím neznám poznat chci tebe objímat a hladit po tváři . Chci ti byt na blízku jako tenhle text , chci s tebou sedět venku a ve tmě se koukat do nebe , koukat na krásně zářivé hvězdy které tě zahřejou u srdce koukat na tebe jak usínáš v mé náruči vedle mě , nechat se unášet láskou k sobe a bíd zdravím pramenem v hoře stát se jednou duši a jedním srdcem chci bíd s tebou tak věř mi přece . Tohle je vášeň tohle je láska patří to k sobě jak Landa a muzikál kváska , k čemu mít srdce když nemáš lásku k čemu mít pusu když nevydáš ani hlásku k čemu je to a tam zas tohle když ovládat to neumíme nejsi sama je nás víc láska je postradatelná bez té by chom byly nic jsme jen loutky v jejich rukou sme loutky co se milujou …..
Publikoval(a): Trane, 20.4.2011
Přečteno (296x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 09:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti