Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Doufám že v názvu,to"i"je schválně.Ale i tak věř,že takovýhle kopanec odradí od čtení vícero lidí.Jinak,pokud dáváš byť volný verš,radši ho odřádkuj.Nenech to plynout,jako prózu.Když si chce někdo přečíst básničku,musí tak i vypadat,ne,jen znít.Všichni si to nečteme nahlas.Víš?
Ale jinak dobrý.U mě za Tip.
20.4.2011 22:19 | Marcone