Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vem si knížku veselou nebo zpívej trošičku, čti si nahlas pohádky, užívej si lenošení, potěš broučka u sebe, ať je všechno v ruce Boží, pomodlím se za tebe!
21.3.2023 10:48 | Marie Bernadeta