Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tulák s deštníkem

Tulák s deštníkem

Požehnat činnům
za
přemíru lidskosti
co vyhubla tě nakost
už nemůžeš víc dát

Je z tebe
tulák bohatý
s deštníkem děravým
co chrání tvé jmění

Tvé krásné nesmysly
do dlaní ti prší
a kvete štěstí
po tom dešti
Publikoval(a): kopretina7777, 31.5.2022
Přečteno (29x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti