Slátaná
Slátaná
Roztrhaná
a
slátaná sluncem
paprsky z rána
vyšla jsem z temnot
vesmírným prozřením
Díly mých
planet slátány
v život
Letmo
vlasy slunce
pohladí břit
a já
v ranní rose
uhnu kose
tolik chci žít
Kosu
tupí kámen
to je život
darem
Kosu
brousí sudičky
a já za noci
k půlnoci
slátam paprsky
víly měsíční
že žít ještě
chci
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.5.2022