Kapičky ve vesmíru
Kapičky ve vesmíru
Anotace: Teď po tomto toužím...
Vesmírem plynout
v kapičkách
klidu
míru
beze zbytku
celá
Na vesmír se spolehnout
plynout
žít a vnímat
klid a mír
kapičky co dříve
slzy byly
vesmírem se
uklidnily
Vesmírem
nic nebolí
plynout
beze strachů
navždy
životním zhmotněním
klidu
pohody
Publikoval(a):
kopretina7777, 19.5.2022