Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavučiny vymeteny

Pavučiny vymeteny

Prokletá vámi
bohatá
lidskými hodnotami
pavučiny vymeteny

Prokletá jsem
byla
avšak
do mé skrýše
nepatříte
pavučiny vymeteny

Živote
nádherný
kopretiny
pokvetou
loukou staletou
pavučiny vymeteny

Drazí
jste požehnáni
jste dary
mraky
jsou prosvětleny
pryč s temnými hrady
pavučiny vymeteny
Publikoval(a): kopretina7777, 17.5.2022
Přečteno (27x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti