Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ale kam?

Ale kam?

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jedna momentální...

Vdechovat temno
vydechnout světlo

Být
pošlapané stéblo
z luk
nevnímat muk

Nevnímat
mihotáni světlušek
bludných dušiček
na prahu jam

Dopis s koncem
nepřišel
jiný poslala jsem
bloudím světem
dál
umírám
ožívám

Stále světem
bloudím
a oživuji naději
v lávce
k lásce
jenž
lidé ztrácejí

Hřebík života
přitlučí do ran
v ranní rose
zjizvených svatozáří
života

Bludné záře
nevnímám
a jdu
ale kam?
Publikoval(a): kopretina7777, 25.4.2022
Přečteno (27x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Flamaintenebris, valachia, Lipová, Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti