Světlo svíce
Světlo svíce
Našla jsem sebe
dnes zvečera
když svíce hořela
Svíce zhasla
a ve stínu
neviděla jsem nic
Strnula jsem
a neviděla sebe
svět
neviděla nic
tupost tmy
prázdno samoty
Aniž bych
si věděla rady
jsem opět
tu a tady
Pro tu svící
pro mžik
světla
chci žít
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.4.2022