Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzdušný tah

Vzdušný tah

Slzy nehledám
když
těžký nesu trám
odletím
v myšlenkách
jako dech
slyším tep

Měním vteřinami
myšlenek děj
obletím beznaděj
ve vteřinách
se mnou se směj

Slůvko tu nechám
odletím
nevím kam

Splétám bolest
jenž se vejde do ran
nejde zahodit
letím
nenechám se polapit

To sudic
nit odvíjí
mé básně
a mě je krásně

Pro tady a teď
pro mé vzdušné myšlenky
co snažím se uchopit
a polapit do veršů
co mohu vteřinou

Nejde slova
uzamknout
mění se vteřinou
jako mraky
odlétnou

A tak slovy znamenám
svůj vzdušný tah
na linkách
Publikoval(a): kopretina7777, 21.4.2022
Přečteno (21x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti