Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím s Mirkem, báseň je pěkná a tento jazyk mám velmi ráda. Slovenština je mi blízká, snad proto, že jsme s ní vyrůstali..??
28.4.2022 10:09 | Hedullinn
Mně se báseň i slovenština líbí a nepovažuju ji za cizí jazyk, M.
19.4.2022 20:13 | Mirastus