Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dech minulosti

Dech minulosti

Hledám
zotavení
ze stínů
činů minulosti
jenž
ztracený dech
pojí

Dech minulosti
jenž
osud splétal
v pavučinách
trosek vah

Držet na zemi
vzlétnutí

Vesmírný tah
duší
co psaly se
v dějinách
nekonečnosti
toků mých myšlenek
jenž určují
mraky
hvězdy
stíny

Věčný
minulosti tah
na řasách

Volnost duše
zavřené v minulosti
snídá stesk

Těžkosti rozhodnutí
vypuštění holubice
nyní k nebi
vábí
Publikoval(a): kopretina7777, 19.4.2022
Přečteno (19x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti