Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdo jsem

Kdo jsem

Pochopit kdo jsem
se spadeným lístkem
s podzimem měnivým
a léčení bylin

Jsem nic
mravenec na planetě
jenž
přeje naději
k novému
jitru
a vstávání z popela

Jsem nic
jsem stín
jenž plane v poledni
když jdu na procházku
po poli
věčnosti vah

Na loďce se vynořím
a pluji
protože smím
Publikoval(a): kopretina7777, 13.4.2022
Přečteno (33x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti