Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A tak zmáčknu spoušť

A tak zmáčknu spoušť

Dým nad plamenem
dusí
a oheň pálí
těžká kola u silnice
tanky nesou
běhám s vervou
žít teď a všude
a znám ruku
svoji pravou
co zmáčkne spoušť
a vše zničí

Na plátně světa
pak
šlapu bosky
odkryji tu pistoli
a zmáčknu spoušť
to pro mou nahost
co neuměla jsem obléknout
Publikoval(a): kopretina7777, 11.4.2022
Přečteno (26x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti