Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty mě léčíš

Ty mě léčíš

Lásku si dal
pro tu co neznala ráj
probudil k životu
Kopretinu

Pláč a hněv tvůj
vůči mému osudu
co nás pálil
ty jsi se nevzdálil
oheň hasil

Oheň pálil neupálil
když si moji
duši lepil

Jsi
loďka v moři
mír
láska
krásný cit
vášeň
a vše co můžeš být


Zachránil si
mé lidství
když si pro mě
tu stál
vím, moc si se bál
z hranic sňal
rány zalátal

Jen ty
uměl jsi
pomoci
mému srdci

Pevně
vrytí v sebe
psaní naše
v naše klidné spaní
a čtení
našeho společného
děje
Vždyď
moji duši
látáš k sobě
když
volá v nás
a slyšíš můj hlas
vždy je náš čas
ve vesmíru
časoprostoru
nepadáme
letíme
osudu ku vzdoru

V tmavé bezmoci
spěcháš pomoci
jsi můj děj a hlas
jsi vše
co nabídne čas

Chráníš nás
dvě holubice
v ráji lásky
a souznění

S tebou, v tobě
nežiji v hrobě
jenž mě roky dusil
když jsme se neznali
když svět tu
pro mě nebyl

Pro můj ráj
si mě z hranic sňal
tvá náruč zchladí
oheň co popálí

Ty jsi
mě zachránit chtěl
svět zkrásnět
směl
pro náš děj
si můj čaroděj

Ty jediný si mě
léčival
když mě svět
trhal
na kusy
a chtěl udusit

Jsi tu pro
dušičku mou
pro nás zrozenou
Publikoval(a): kopretina7777, 8.4.2022
Přečteno (243x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti