Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V dešti polibků

V dešti polibků

Anna Kristýna Černá Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: touha, přání, láska, stesk

V dešti polibků
pod vahou tvého těla
schovaná
to je to, co bych chtěla

Pohlaď mi záda
a lehce stiskni ruce
nenuť mě čekat
steskem mi puká srdce
Publikoval(a): Anna Kristýna Černá, 4.4.2022
Přečteno (217x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Flamaintenebris, Mirastus, Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 23:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti