Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesty krvavé a síla ducha

Cesty krvavé a síla ducha

Byla jsem mrtvá
cesta plá
a bolí
co bolívá

Křídla pálí
v temnou dali
přec se zotaví

Anděl s křídly
ohněm trýzněnými
k nebesům
letí

Křídla sťali
rozdrzdrtili
smrtí políbili
přec měli
zahynouti

Anděl krvavý
anděl bolavý
zvedl se z krve
aby žil
ve svojí sílu
on věřil

K hrůze
cest
jenž k smrti měli
vést
se vzepjal
a dál v život
hrál

A té hrůze
co dala cesta
cest
dále létá do nebes
Publikoval(a): kopretina7777, 2.4.2022
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti