V lese
V lese
Anotace: Když mě život tíží, chodím do lesa. A tak tato báseň inspirovaná klidem lesa.
Půjdu lesem
hledat kdo jsem
půjdu lesem
zářivým
setřást bol a stín
Půjdu jednou cestou
v nás
v ten duše jas
hledat klid a čas
září v nás
Půjdu v les
lehnu ve voňící vřes
hbitou duší
ještě dnes
Dokud roste les
z mokřin bažin
v provonění bylin
ve slunci jiskřím
Půjdu ve ztepilý les
za jitra i šera
ještě dnes
dokud žiju
dokud roste les
dokud kvete vřes
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.4.2022